Webdesign Nederland   >   Noord-Brabant   >   Tilburg   >   Schwung Internet
Schwung Internet
Heuvelring 41
5038 CJ - Tilburg
T:
013-4620240
 
 
Bedrijfsprofiel van Schwung Internet
Schwung: creatief bureau voor online en offline communicatie

We bouwen en activeren online merken, bedenken slimme marktbewerkingsconcepten en ontwikkelen creatieve websites, webshops, communities, app's, e-magazines en meer!. Dit doen we voor ondernemende opdrachtgevers die op zoek zijn naar extra schwung!


Schwung, uw online merk-versterker!

Moderne webtechnologieën bieden vele interactieve mogelijkheden én communicatiekracht. Niet voor niets spelen websites en webapplictaties een steeds belangrijkere rol in zowel de corporate- als marketingcommunicatie.

Schwung bekijkt de ontwikkeling van websites en webapplicaties niet primair vanuit een technische invalshoek. We focussen op de communicatieuitdaging. uw Identiteit, merkkenmerken en merklading zijn ons vertrekpunt. Op basis van deze 'fingerprint' definiëren we een messcherpe propositie die de kapstok vormt voor het creatieve proces.


Vormgeving
Het internet is een snel medium. In een split second worden beslissingen gemaakt. Vormgeving en usabiliy hebben naast communicatiekracht een grote impact op het succes van de website, webshop of webapplicatie. Schwung is gespecialiseerd in de creatieve vertaling van communicatiedoelstelling naar online media. Zie ons als online merk-versterker!


Spin in het web
Als spin in het web speelt Schwung de verbindende factor tussen techniek, vormgeving, communicatie en klant. Primair zetten we uw doelstellingen om in effectieve communicatiemiddelen. We doen dit door in begrijpelijke taal de juiste vragen te stellen; op de achtergrond maken we de omzetting naar vormgeving en techniek. We begeleiden u door ieder onderdeel van het proces, laten niets aan het toeval over. Of het nu gaat om een eenvoudige statische website of een ingewikkelde applicatie die direct inhaakt op uw primaire bedrijfsprocessen, we add Schwung.
Expertise van Schwung Internet
Vormgeving:
Intern vormgeefteam
SEO / Zoekmachine optimalisatie:
Intern SEO-team
Webhosting:
Webhosting uitbesteden
Doelgroepen van Schwung Internet
Klantsoort:
Zakelijk
Afstand tot klant:
afstand speelt geen rol
Budget van klant:
van € 4.500,00 tot € 7.500,00
 
Uw webdesign offerte aanvragen bij geselecteerde webdesigners
 
Andere interessante webdesigners
Luchthavenweg 81.227
5657 EA - Eindhoven
Tel: 040-3680074
Portfolio: 55 websites
Koestraat 124
5014EG - Tilburg
Tel: 013 8505840
Portfolio: 16 websites
Luchthavenweg 81.125a
5657 EA - Eindhoven
Tel: 040-2692488
Portfolio: 6 websites
Spoorlaan 366
5000 AK - Tilburg
Tel: 013-5900617